ENG

Home > ELAB u medijima

ELAB u medijima

Srbija i razvoj IT sektora

ELAB laboratorija

U okviru emisije na RTS – u razmatrani su potencijali razvoja IT sektora u Srbiji. Devetočlani tim naučnika iz celog sveta sa profesorom Dejanom Milojičićem na čelu istraživao je kako ... Pročitaj više »

Elab u Politici

Elab tim

U današnjoj Politici, na strani 7, objavljen je članak o monografiji “Handbook of Research on High Performance and Cloud Computing in Scientific Research and Education” u kojoj je značajan doprinos ... Pročitaj više »

ELAB u emisiji Kontekst 21 RTS

Mobilno učenje - Katedra za elektronsko poslovanje

U emisiji Kontekst 21 na RTS-u emitovana je reportaža o primeni mobilnog učenja na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Mobilno učenje omogućava učenje bilo kad i bilo gde korišćenjem mobilnih ... Pročitaj više »

ELAB u jutarnjem programu RTS

ELAB laboratorija

U Jutarnjem programu RTS-a 29.06.2013 emitovana je reportaža o obeležavanju 12 godina nastave elektronskog poslovanja na Univerzitetu u Beogradu. Nastava iz oblasti elektronskog poslovanja na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu ... Pročitaj više »

Šangajci sa Voždovca

Elab tim

U dnevnom listu Politika od 29.10.2012. objavljen je tekst o naučnim rezultatima članova Laboratorije za elektronsko poslovanje ostvarenim tokom 2012. godine, i njihovom uticaju na ulazak Univerziteta u Beogradu na ... Pročitaj više »